15 redenen om te kiezen voor Sloebersit

Jouw keuze als ouder, want

1

Vind eenvoudig een babysitter

Op zoek naar een betrouwbare babysitter? Dankzij Sloebersit is dat kinderspel. Met een druk op de knop heb je meteen een overzicht van alle babysitters in je buurt.

2

Ontdek een ruim aanbod

Meer dan tweeduizend babysitters in Vlaanderen en Brussel zijn bij Sloebersit aangesloten. Het aantal neemt elke dag toe.

3

Op elk moment van de dag

Via Sloebersit zoek je een babysitter wanneer jij dat wil. 24u/24u, snel en efficiënt. Gaat een babysitter in op je vraag? Dan krijg je van ons gratis een sms'je!

4

De kids thuis zonder zorgen

Vanaf nu laat je je sloebers met een gerust hart en in goede handen thuis. Een groeiend aantal babysitters bij Sloebersit heeft immers al flink wat ervaring in het omgaan met kinderen van verschillende leeftijden.

Babysitters kunnen ook een opleiding volgen in een kinderdagverblijf. Onder begeleiding van geroutineerde medewerkers verdiepen ze zich dan in verschillende thema's.

5

Alle babysitters doorgelicht en verzekerd

Laat niets aan het toeval over. Een professionele selectieverantwoordelijke screent de babysitters bij Sloebersit via een schrifelijke test. Bovendien zijn babysitters verzekerd voor schade en lichamelijke ongevallen.

6

Verantwoord en veilig

Sloebersit is dé online babysitdienst die babysitters ook opvolgt. Bij hun aansluiting krijgen alle babysitters uitgebreid informatie over voeding, veiligheid, spelen, slapen, ziekte, positief opvoeden, enzovoort. We geven hen tevens een EHBO handleiding.

Ook deze website is veilig. Alle communicatie via sloebersit.be wordt versleuteld aan de hand van SSL encryptie.

7

Een vertrouwde organisatie

Solidariteit voor het Gezin is al 40 jaar een dynamische speler in de zorgsector. Deskundigheid en zorg op maat zijn enkele van onze kernwaarden. Ook met Sloebersit streven we naar een kwalitatieve dienstverlening.

8

Profiteer gratis als partnerlid

Ben je lid van een van onze partners? Dan doe je helemaal gratis een beroep op Sloebersit. Je mutualiteit schenkt je jouw sloeberkits en je betaalt enkel de babysitter.

Jouw keuze als babysitter, want

1

Verdien extra zakgeld

Extra zakgeld bijeen sparen met iets wat je sowieso graag doet? Da’s mooi meegenomen. Bij Sloebersit krijg je maar liefst 4 euro per uur en 20 euro voor een overnachting. Klik hier voor een aantal voorbeelden.

2

Opdrachten die bij jou passen

Passen op jonge of iets oudere sloebers? Dicht bij huis of mag het wat verder zijn? In het weekend of ook tijdens de week? Kies zelf je opdrachten!

3

Jouw eigen sloeberprofiel

Maak op Sloebersit een profiel aan, deel je ervaringen en verkoop jezelf zodat ouders je gemakkelijk kunnen vinden. Verbind je profiel daarna met Facebook om bliksemsnel nieuwe opdrachten te krijgen. En krijg je een vraag van een ouder? Dan krijg je van ons gratis een sms'je!

4

Verzamel snel punten

Elke babysitopdracht is één punt waard. Je hebt er maar 3 nodig om deel te nemen aan de maandelijkse wedstrijd. Je bepaalt helemaal zelf of en wanneer je die punten wil verzilveren.

5

Win fantastische prijzen

Dankzij onze wedstrijd maak je elke keer kans op een mooie prijs. We geven vanalles weg: sloeberboxen, cinematickets, kledijbonnen, fototoestellen, weekendarrangementen, smart phones... en nog veel meer.

6

Verantwoord en veilig

Als babysitter weet je waar je naartoe gaat. Zowel jij als Sloebersit beschikken over alle gegevens van het gezin en er worden goede afspraken gemaakt. Bovendien ben je verzekerd voor schade en lichamelijke ongevallen.

Ook deze website is veilig. Alle communicatie via sloebersit.be wordt versleuteld aan de hand van SSL encryptie.

7

Een vertrouwde organisatie

Solidariteit voor het Gezin is al 35 jaar een dynamische speler in de zorgsector. Deskundigheid en zorg op maat zijn enkele van onze kernwaarden. Ook met Sloebersit streven we naar een kwalitatieve dienstverlening.