Over Sloebersit

Sloebersit

Sloebersit is de babysitdienst van Solidariteit voor het Gezin, een zorgbedrijf met bijna 40 jaar ervaring in Vlaanderen en Brussel. We beschikken niet alleen over alle vormen van thuiszorg (verpleging, gezinszorg, poetshulp en kraamzorg), maar ook over een dienst voor onthaalouders, kinderdagverblijven, een zorghotel voor senioren, gezinsondersteuning, en nog veel meer.

Voor ouders is het vaak geen sinecure om een betrouwbare babysitter te vinden. Daarom richtten we in 2004 Sloebersit op. Sindsdien vonden al duizenden ouders en babysitters elkaar via onze dienst. Ouders kunnen een avond gaan stappen, een namiddag winkelen of er zelfs een weekend op uit trekken; babysitters verdienen dan weer een centje bij.

... en sloebersit.be

Zoveel jaar later vonden we dat het systeem niet meer voldeed aan de huidige behoeften. Zowel voor ouders als voor babysitters kwam er bovendien een pak administratie bij kijken: telefoontjes, sms'en, prestatiebriefjes... We zochten een manier om het zoekproces te vereenvoudigen én om tegelijk een kwalitatieve dienstverlening te blijven bieden.

Daarom lanceerden we, samen met een aantal partners, sloebersit.be. Als enige organisatie hebben we nu een online babysitdienst die

Meer weten over Solidariteit voor het Gezin? Surf naar www.solidariteit.be.